Årsmöte i klubbhuset 29 januari 2022

posted in: Okategoriserade | 0

Årsmötet för Abbekås båtklubb kommer att hållas lördagen den 29 januari 2022 i klubbhuset eller via Teams-länk

Enligt våra stadgar ska tid och plats för årsmötet meddelas 2 månader innan. Tidigare år har styrelsen blivit uppmanad att hålla årsmötet tidigt på året. Därför får medlemmarna informationen redan nu. Kallelse och dagordning kommer att skickas senast 3 veckor innan årsmötet. Vissa underlag kan komma i anslutning till mötet i vanlig ordning. 

Vi hoppas att det ska vara smittsäkert att träffas i klubbhuset för alla som vill men vi vet inte hur smittoläget ser ut i slutet av januari. Därför har styrelsen beslutat att årsmötet genomförs som ett hybridmöte i likhet med förra året. De flesta medlemmarna är numera vana att delta i möten på nätet. De som önskar delta fysiskt är välkomna till klubbhuset. Givetvis måste vi reservera oss mot att det kan bli ändringar vad gäller fysisk närvaro. Mer info kommer senare och möjlighet att testa möte via datorn kommer också finnas.

Nu drar valberedningens arbete igång och styrelsen jobbar med hamnfrågor och seglarskolans nya kursutbud under återstoden av året. Vi kommer att ge flera nya spännande och utmanande kurser för unga vuxna och vuxna som vill lära sig segla kölbåt och det finns planer på en havsvecka för de yngre, allt efter medlemsmötets förslag tidigare i höst. Jag vill passa på att tacka alla ledamöter i styrelsen för fina insatser under året. 

Välkommen kl 13.00 lördagen den 29 januari i klubbhuset 

önskar styrelsen genom Adam Brenthel, ordf. 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *