Digitalt årsmöte 2021

posted in: Okategoriserade | 1

Årsmötet lördagen den 6 mars kl 13.00 kommer att genomföras digitalt. Samtidigt har styrelsen beslutat att erbjuda möjligheten att sitta fysiskt på Hotell Mossbylund för de medlemmar som inte kan delta via datorn om Covid-situationen tillåter det. Vi vet inte hur smittorisken ser ut om 2 månader men vi hoppas att det ska vara möjligt att en mindre antal medlemmar träffas i ett stor lokal. Hur många som kan sitta fysiskt tillsammans är beroende av då rådande restriktioner.

Anledningen till att vi öppnar för fysiskt deltagande är att årsmötet är klubbens viktigaste möte och den demokratiska processen i klubben utgår ifrån årsmötet. Anmäl till adambrenthel@me.com om ni önskar sitta på Hotell Mossbylund senast 1 vecka innan. För att delta digitalt behöver man inte anmäla sig. En länk till Teams skickas ut med handlingarna senast 2 veckor innan. Glöm inte betala medlemsavgiften för att få denna inbjudan. Enskilt medlemsskap kostar 300 kr och familjemedlemskap kostar 500 kr.

Välkomna!

Styrelsen genom ordförande Adam Brenthel

 1. Leif o Ewa Persson

  Hej Adam,vi har idag betalt in familjeavgiften om 500 kr. Missade att läsa det i tidigare mailutskick. Vi vill gärna deltaga på årsmötet via teams om möjligt. Vi har alltså inte än fått länken (teams).
  Mvh
  Leif o Ewa Persson
  Mårten Jönsväg 7
  274 56 Abbekås
  Mobil: 0728882232
  mail: leif.perssonyy@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *